Місто Лева є брендом нашої країни, - гендиректор Мистецького Арсеналу

Місто Лева вже є справжнім брендом нашої країни. – таку думку висловила під час відкриття Днів Львова у столиці  Наталя Заболотна. генеральний директор Мистецького Арсеналу у Києві.

«У Львова все прекрасне: і архітектура, і історія, і дух, і люди. Ми пишаємось, що гарна ініціатива потрапила до стін величного Мистецького Арсеналу. В експозиції присутні унікальні твори кількох музеїв Львова. Це ікона на полотні з Музею Шептицького. Це унікальна скульптура, яка є гордістю України і вже побувала у Луврі, – скульптура Іоана Пінзеля. Багато знахідок з Музею релігії. Місто Лева вже є справжнім брендом нашої країни», - сказала Наталя Заболотна. генеральний директор Мистецького Арсеналу у Києві .

Нагадаємо, з 19 по 22 вересня у Києві проходять  Дні Львова «Україна-Львів-Європа». Протягом кількох днів на киян чекають інсталяції, виступи симфонічного оркестру та театру на ходулях.  Гратиме батярський блюз, та львівське музичне ретро. Вже пригощають справжньою запашною львівською кавою та солодощами. А завершаться Дні Львова – концертами чи найулюбленіших львівських зірок  Руслани та Святослава Вакарчука

20 та 21 вересня до 16:00 год. та 22 вересня до 15:00 год.  вхід буде вільним. Вхід на вечірню програму за квитками, вартість яких 40 грн., для учнів, студентів та пільговиків - 20 грн., а для дітей до 12-ти років - вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: