П’ятак взяв участь у засіданні з напрацювання проекту Стратегії розвитку Львівської області на 2014-2020 роки

19 вересня відбулося засідання робочої групи з напрацювання проекту Стратегії розвитку Львівської області на 2014-2020 роки з прогнозом до 2025 року.

Робоча група заслухала звіт директора проекту РЕОП (Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України) Пола Дарбі щодо економічного аналізу та прогнозу для Львівської області  до 2017 року. У виступі Пол Дарбі детально проаналізував економічний розвиток Львівщини та демографічну ситуацію у порівнянні зі світовими тенденціями, а також спираючись на статистичні показники та беручи до уваги потенціал області, спрогнозував розвиток економіки на найближчий період.

В засіданні робочої групи взяв участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак. Подякувавши учасникам проектів РЕОП (Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України) та МЕРМ (Місцевий економічний розвиток міст України) за допомогу в розробці Стратегії розвитку Львівської області на 2014-2020 роки з прогнозом до 2025 року.

Валерій П'ятак рекомендував розробникам Стратегії звернути більшу увагу на видобувну галузь з її проблемами, в першу чергу – на проблеми, пов'язані з видобуванням вугілля і сланцевого газу. Підсумовуючи свій виступ Валерій П'ятак сказав: "Наступний етап, над яким треба буде всім нам разом працювати – це наповнення реальними механізмами і інструментами цієї концептуальної стратегії".

На засіданні обговорювалася методологія та процес розробки Стратегії розвитку Львівської області, попередні результати стратегічного аналізу розвитку Львівщини, а також демографічний прогноз області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: