Шемчук: Ми повинні мати точне уявлення, що робити із побудованими об’єктами

Сьогодні, 19 вересня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук взяв участь у засіданні робочої групи з розробки стратегії розвитку Львівської області на 2014-2020 роки з прогнозом до 2025 року.

У вітальному  слові до членів робочої групи Віктор Шемчук підкреслив, що дане засідання є надзвичай важливим для нашої області:  «Протягом трьох  років ми говоримо про те, куди ми рухаємося і якою повинна бути стратегія нашого розвитку, в чому наші больові точки, і що потрібно зробити, аби на Львівщині виробити стратегію сталого розвитку, стратегію зростання».

Очільник області додав, що свого часу ця стратегія мала межу до 2015 року, але з огляду на останні події, зокрема це розгортання такого масштабного проекту як «Олімпійська надія -2022» ми зрозуміли, що цей часовий відтінок є недостатнім, тому виникла потреба розробки даної стратегії  до 2020 року, щоби не повторювати тих похибок і негараздів, які були під час  підготовки  до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

«Ми повинні мати точне уявлення  того, що робити з побудованими об’єктами, а також бачити перспективу використання тих об’єктів, які гіпотетично можуть бути реалізовані у Львівській області до 2022 року і в подальшому», – відзначив В. Шемчук.

Голова Львівської ОДА  побажав усім членам робочої групи плідної праці, оптимізму, надії та успіхів.

Зазначимо, під час сьогоднішнього засідання робочої групи експертами та консультантами проекту МЕРМ та РЕОП буде представлено економічний прогноз для Львівської області, презентовано результати першого етапу кластерного аналізу економіки Львівської області, методологію проведення Стратегічної екологічної оцінки розвитку Львівської області тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: