Василенко доручив забезпечити регулювання руху на ділянках ремонту автодороги Львів-Тернопіль

19 вересня заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко провів нараду з питань дорожньої інфраструктури області.

Як повідомив начальник Служби автомобільних доріг Микола Гнатів, розпочався ремонт автодороги Львів-Тернопіль на ділянках від 11 до 17 км та на об’їзді м. Золочів.

“Служба автомобільних доріг просить вибачення за тимчасові незручності, які виникли у зв’язку із ремонтними роботами на цих ділянках дороги. Орієнтовний час завершення робіт – 1 листопада поточного року”, – зазначив М. Гнатів.

У зв’язку із значними заторами, які утворились через виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі Львів – Тернопіль, Сергій Василенко доручив Службі автомобільних доріг спільно з Державною автоінспекцією забезпечити регулювання руху та патрулювання на ділянках проведення робіт. Для цього буде залучено 3 екіпажі ДАІ.

Також Сергій Василенко наголосив на необхідності інформувати митницю та перевізників про обмеження проїзду високовантажного транспорту на цих ділянках. Керівництво області просить мешканців регіону з розумінням поставитись до ситуації і за можливості об’їжджати місця виконання ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: