Випускники Львівського фізико-математичного ліцею – лауреати стипендій Президента України

Наказом Міністерства освіти і науки України затверджено список учасників та призерів міжнародних учнівських олімпіад з математики, інформатики, хімії, фізики, біології та екології 2013 року, яким призначено стипендії Президента України.

Зокрема, стипендії Президента України отримуватимуть й двоє студентів Львівського національного університету імені Івана Франка – Андрій Стельмах і Тарас Антощук (випускники Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ ім. І. Франка).

Нагадаємо, Андрій Стельмах виборов золото на 45 Міжнародній учнівській олімпіаді з хімії, яка проходила з 15 до 25 липня 2013 року у м. Москві (Російська Федерація). Тарас Антощук – бронзовий призер Міжнародної олімпіади з фізики, яка відбувалася з 7 до 15 липня 2013 року в м. Копенгагені (Данія).

Згідно з наказом, керівникам навчальних закладів, у яких навчаються стипендіати, необхідно забезпечити виплату стипендій Президента України з 1 вересня 2013 року до 1 вересня 2014 року. Виплата стипендій здійснюватиметься щомісячно за рахунок коштів бюджету, з якого фінансується відповідний навчальний заклад.

Окрім того, вживатимуться заходи щодо відзначення вчителів, які підготували призерів міжнародних учнівських олімпіад 2013 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: