Дитячий клуб УДЮМК на Сихові у Львові запрошує на яскраве свято

Цієї осені у Львові відбуваються дитячі свята з нагоди 20-тиріччя від створення дитячих клубів УДЮМК. Відкриває «ланцюжок» дитячих заходів – «наймолодший» серед всіх УДЮМК Сихівського району. В світлий день Різдва Пресвятої Богородиці, 21 вересня, УДЮМК Сихівського району запрошує діток прийти на святковий захід.

В програмі: концерт дитячих колективів, турніри з міні-футболу, з настільного тенісу, стрітболу, естафети, конкурс малюнку на асфальті. Також всі бажаючі зможуть взяти участь в творчих майстер-класах з витинанки, орігамі й в заняттях з англійської мови від мережі навчальних центрів «Хелен Дорон Рання Англійська». На святі виступатимуть шоу-балет «Тірамісу», ансамбль «Калинове намисто», «Промінці», «Веселі промінчики», «Сонячні промінчики». Крім того до дітей завітає наукове шоу професора Ніколя.

Наприкінці свята проходитиме розіграш благодійної лотереї й солодке частування учасників й нагородження переможців та призерів змагань.

Захід відбуватиметься біля храму Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові. Початок – 14.30 год.

«За час діяльності нашого УДЮМК педагоги виховали чимало молоді, яка своє захоплення вирішила продовжити у професійній діяльності. До прикладу, Хіменець Христина, вихованка гуртка «Мандри»  закінчила кафедру туризму Львівського університету фізкультури й захищатиме кандидатську роботу з туризму.  Барнабішвілі Юлія, Гик Наталя, Сугаченко Олена вступили і навчаються в училищі готельного бізнесу і туризму. Ми дуже раді, що наші вихованці завдяки заняттям в УДЮМК знайшли й обрали професійний шлях в житті. Наша основна мета – залучити якомога більше дітей до цікавого, активного й корисного проведення вільного часу. Саме тому ми в суботу виходимо із клубів й проводимо для дітей свято», - каже Володимир Холявінський, директор УДЮМК Сихівського району м. Львова.

Довідка

При Сихівському УДЮМКу діють секції з настільного тенісу, з футзалу, гуртки «Юний художник»,  «Умілі руки», «Народні промисли», «Мандри». В колективі працює п’ять педагогів-організаторів. Крім гурткових занять, проводяться бесіди та лекції на народознавчу тематику, екскурсії музеями та храмами м.Львова, художні пленери на природі. Взимку гуртківці ставлять вертеп. Також вихованці УДЮМК мають змогу безкоштовно відвідувати басейн та ковзанку в комплексі «Медик». На Сихові організовуються футбольні турніри серед дворових команд району «Шкіряний м’яч». Цьогоріч сихівські діти брали участь у Спартакіаді  серед команд УДЮМК,  де Сихів здобув друге місце серед шести районів м.Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: