Мостиська ДЮСШ на Львівщині відсвяткувала 25-річчя (фото)

IMG_1255

Днями Мостиська районна дитячо-юнацька спортивна школа Львівської області відсвяткувала свій ювілей – 25-річчя з дня заснування школи.

Як і належить спортивній школі, урочистості з нагоду ювілею та Дня фізичної культури і спорту відбувалися на стадіоні “Карпати” Мостиського району Львівщини та супроводжувалися легкоатлетичними змаганнями, футбольним турніром та козацькими забавами серед учнівської молоді.

В межах урочистої лінійки, яка зібрала понад 250 учнів усіх відділень Мостиської ДЮСШ, юних спортсмені та тренерів привітали начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, голова Мостиської райдержадміністрації Любомир Збитковський, керівник апарату Мостиської райдержадміністрації Олександр Сухий, заступник голови Мостиської районної ради Володимир Горбацьо та інші.

З нагоди свята ювіляри отримали і нагороди. Зокрема за сумлінну роботу, організацію спортивно-масових заходів та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту почесною грамотою голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Євгена Баженкова нагороджено директора Мостиської ДЮСШ Євгена Склярова. Грамотами голови Мостиської райдержадміністрації за високі професійні досягнення були нагороджені тренери ДЮСШ Богдан Боровець, Андрій Шагало, Роман Голубінка, Лілія Фок, Петро Нестор та Андрій Андрусевич.

Без уваги не залишились і кращі спортсмени спортивної школи. Начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович вручив медалі, кубки та грамоти переможцям Чемпіонату Львівської області з футболу сезону 2012-2013 двом командам юнаків 1999 та 1997 років народження. Також були нагороджені медалями дівчата відділення волейболу 1999-2000 років народження за призові місця у Чемпіонаті області з волейболу. Посвідчення кандидатів в майстри спорту України та пам’ятні знаки з нагоди 25-річчя своєї спортивної alma mater отримали четверо вихованців Мостиської ДЮСШ: Мосьондз Тарас, Медицький Руслан, Козовий Андрій, Романенко Юрій.

Спеціальними відзнаками “25 років Мостиській ДЮСШ” організатори урочистостей відзначили кращих учнів школи за підсумками 2012/2013 навчального року –Литвин Роксолану, Фіялку Анастасію, Мартин Зоряну, Матуша Себастьяна, Щура Тараса, Мудрагеля Назарія. Козак Ростислава, Козак Богдана, Барабаха Назарія, Молінського Віктора, Ваданюка Артема.

Завершила святкування церемонія прийому дітей груп початкової підготовки в ряди спортсменів школи. Дзвінкими голосами 60 учнів різних відділень ДЮСШ поклялися гідно нести звання спортсмена та захищати честь району, після чого кожен у подарунок отримав м’яч.

Зазначимо, що Мостиська районна дитячо-юнацька спортивна школа була заснована у 1988 році. На сьогодні в школі функціонують 5 відділень (боксу, футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів), в яких навчається понад 300 учнів.

mostiska_05

mostiska_04

mostiska_03

mostiska_02

mostiska_07

mostiska_06

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: