У "Львівській філармонії" відбудеться відкриття концертного сезону

IMG_1188

21 вересня, о 18:00 у Львівській філармонії відбудеться відкриття концертного сезону Академічного молодіжного симфонічного оркестру «INSO-Львів».

Геніальні твори Бетховена торкаються до сердець серця слухачів по всьому світу, тому, музиканти Академічного молодіжного оркестру «INSO-Львів» обрали яскраву програму з творів композитора для концертного вечора.

У першій частині вечора пролунає Концерт для фортепіано з оркестром № 5, відомий під назвою «Імператор. Перше його виконання відбулося 28 листопада в 1811 р. в Лейпцигу. Твір наповненений глибокими думками і переживаннями, масштабність якого розкривається з першої ноти фортепіано.

Далі слухачі почують Симфонію № 5. Про цей твір Бетховен сказав: «Так доля стукає у двері». ЇЇ зміст не виражений словами, та яскрава, колоритна музика, основний мотив симфонії ілюструє картину життєвих буднів, в яких людина долає труднощі в ім’я радості і щастя. Фінал зображує перемогу людини над силами зла і насильства. Послухати музику Бетховена можна разом із TicketClub, адже купити квитки на концерт у Львові тепер можна онлайн: http://ticketclub.com.ua/event/108/.

Виконують:
Ельмар Гасанов – фортепіано
Академічний молодіжний симфонічний оркестр «ІNSO-Львів»
Ґеорґ Куґі - диригент

У програмі:
Л. ван Бетховен. Концерт для фортепіано з оркестром № 5
Л. ван Бетховен. Симфонія № 5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: