У Львові проходить ярмарок натуральної продукції

Яценюку сьогодні 42: Інтернет заполонили фотожаби
Українському політику Арсенію Яценюку сьогодні виповнюється 42 роки. Та, не дивлячись на те, що з політичної арени колишній Прем'єр-міністр зник, користувачі соціальних мереж його не забули, пише Дивись. інфо.

Львівян закликають харчуватись здорово

Львівянам пропонують харчуватись здорово. 21 вересня у Музеї Ідей, протягом цілого дня діятиме Ярмарок органічної та натуральної продукції. Тут пригощатимуть бездріжджовим хлібом, сирами, свіжими овочами та ягодами. Усі продукти вирощували та обробляли без використання будь-яких синтетичних мінеральних добрив чи пестицидів, штучних речовин або генетично модифікованих організмів. Яромарок розпочнеться у 10.00 та триватиме до 16.30, у Музеї Ідей, вул. Валова, 18а

Цьогоріч очікують на більш ніж 25 учасників. Вони запропонують крупи, м’ясну продукцію,  з Карпат та Закарпаття привезуть  сири , також будуть органічні і натуральні соки, чаї, кавові напої, овочі, свіжа малина та фундук.

Ці та інші натуральні продукти львів’яни зможуть одразу ж придбати, адже у магазинах їх знайти важко.

«Купити такі продукти у львівських торгівельних мережах досить складно, адже справжньої сертифікованої органічної продукції на українському ринку ще небагато. У Львові її можна знайти лише у кількох магазинах, деякі продукти вже пропонують інтернет-магазини, деякі продаються у великих торгівельних мережах, але спеціальних відділів з органічною продукцією у супермаркетах поки що немає. Та люди все-таки хочуть їсти здорову їжу. Наш ярмарок саме й надає усім таку можливість», — говорить Наталя Чоловська, президент  громадської організації «Екотерра».

Вже другий рік поспіль завдяки ініціативі ЛМГО «Екотерра» львів’яни отримують змогу навчитись харчуватись не лише смачно, а й, насамперед, безпечно для життя та здоров’я. Торік на першому «Ярмарку органічної продукції» був аншлаг: дуже багато львів’ян вже сьогодні прагнуть вести здоровий спосіб життя і дізнатися більше про здорове харчування, а для виробників органічної продукції це хороша нагода домовитись про постачання своїх товарів у торгівельні мережі та заклади харчування.

«Цього року ярмарок буде більшим. Взагалі ми вирішили об’єднати людей-однодумців, які би хотіли в цьому руслі працювати. Тому ми запросили до співпраці організації, які дотичні до цього: сертифікаційний орган, який сертифікує по всій Україні ці господарства,  швейцарський проект по розвитку органічного руху а також організації, які працюють тут місцево. Ми думаєм, що цей ярмарок зможе згуртувати цих людей, ми зможемо далі рухатись більш інтенсивно. Ціни будуть від виробників, якщо ми будемо постійно проводити такі ярмарки, ми зможемо популяризувати цю продукцію і зробити цінову політику більш гнучкою», - розповідає Наталя Чоловська, президент ЛМГО «Екотерра».

Програма  Ярмарку органічної та натуральної продукції:

10.00 – 16.00 - дегустація органічних та натуральних продуктів,

10.00 – 16.00 - для найменших відвідувачів - майстер-клас із розпису автентичної дерев’яної Яворівської іграшки,

13:00 – 14:00 - майстер-клас із випікання житнього хліба на заквасці,

14:00 – 15:00 – виступ гурту «Мольфари».

Про особливості  органічного виробництва відвідувачі ярмарку зможуть дізнатися під час перегляду відео сюжетів, які будуть транслюватись на великому екрані в он-лайн режимі.

Контактна особа – Наталя Чоловська, ном.тел.: 050 430 76 23

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: