Відлік до ювілею Тараса Шевченка на Львівщині розпочнеться 24 вересня

У Львові чоловік погрожував перехожим ножем
У Львові, в ніч на 10 травня, на вулиці Личаківській бігав чоловік з ножем та погрожував ним перехожим.

За ініціативи львівських митців під патронатом голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука 24 вересня у ресторані «Високий Замок» відбудеться доброчинний мистецький аукціон на підтримку єдиної у Львові школи названої іменем Т.Г.Шевченка – загальноосвітньої середньої школи № 44.

Проведення цього заходу стане добрим прикладом об’єднання зусиль влади, митців та бізнесу для забезпечення добробуту дітей та облаштування об’єкту, пов’язаного з іменем Т.Шевченка.

З моменту проведення аукціону митці встановлюють відлік до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка на Львівщині.

На аукціоні будуть представлені картини народних художників України Михайла Демцю, Бориса Буряка, Василя Федорука, заслужених діячів мистецтв України Ореста Скопа і Романа Яціва, заслужених художників України Петра Сипняка та Олександра Крохмалюка, художників Дмитра Парути, Андрія Ментуха, Володимира Іванишина, Сергія Міхновського, Сергія Резніченка, Олексія Косатого, Романа Опалинського, Володимира Богуславського, Ігоря Ковалевича, Валерія Шаленка, Теодозія Салія.

Всього буде запропоновано близько 25 мистецьких робіт (живопис, графіка та кераміка).

Проект є некомерційний та не має на меті отримувати фінансову вигоду.

Кошти від реалізації проекту будуть виключно скеровані на здійснення першочергових ремонтно-реставраційних робіт на території та у приміщеннях загальноосвітньої середньої школи № 44 у м. Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: