На Львівщині стартував Марафон актуальних професій

Сьогодні, 23 вересня п. р., на Львівщині розпочався Марафон актуальних професій, який триватиме впродовж десяти днів до 4 жовтня п. р. Цей традиційний захід обласна служба зайнятості вже декілька років поспіль організовує у співпраці з освітніми закладами та працедавцями. Його мета – пропагувати затребувані на ринку праці ремесла, підвищувати мотивацію краян до праці, допомогти молоді успішно реалізувати свій творчий потенціал.

У рамках заходу відбуватимуться презентації фірм і компаній, навчальних закладів, професіографічні екскурсії на підприємства, міні-ярмарки вакансій та ін. Першого дня Марафону молодь глибше пізнаватиме аспекти роботи фахівців ІТ-сфери, у наступні дні – представників багатьох затребуваних професій, зокрема: кухарів, пекарів, кондитерів, продавців, швачок, електрогазозварників, верстатників, слюсарів з механоскладальних робіт, монтерів кабельного виробництва, водіїв та ін. Завершуватиметься захід Днем професій, актуальних для сільської місцевості, зокрема: агронома, тваринника, фермера, овочівника, лісника тощо. Загалом буде представлено понад 30 професій.

Докладнішу інформацію про те, які саме професії презентуватимуться в центрах зайнятості області, можна знайти на веб-сторінці Львівського ОЦЗ (www.dcz.gov.ua/lviv).

Відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського обласного центру зайнятості

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: