У Львові зростає дитяча злочинність, - прокурор міста (відео)

У окремих районах міста Львова з початку року є зростання кримінальної дитячої злочинності. Про це під час сесії львівської міської ради повідомив прокурор міста Львова Андрій Стасів, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Прокурор розповів про роботу прокуратури у напрямку дотримання чинного законодавства, профілактику злочинності у Львові, про роботи прокуратури щодо дотримання законодавства у земельних питання та щодо відчуження комунального майна міста.

Загалом, як розповів прокурор, у Львові з початку року відкрито та перебуває у роботі 19 тисяч кримінальних проваджень, 16% з яких – про особливо тяжкі злочини.

7 тисяч справ про злочини досі залишаються не розкритим, 300 осіб перебувають у розшуку. Також на території міста 100 осіб вважаються зниклими безвісти, двоє із яких – неповнолітні.

Посилаючись на висновок медиків, прокурор міста також повідомив, що повернення дітей «Мауглі» до нормального фізичного розвитку практично є проблемним.

«Впродовж поточного року органами прокуратури міста Львова також встановлені численні порушення законодавства у сфері раціонального використання земельних ресурсів. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 25 посадовців органів місцевого самоврядування, виконавчої влади та контролю, а до бюджету відшкодовано більше 8 мільйонів гривень», - повідомив Андрій Стасів.

Прокурор також відзначив позитивну динаміку у діяльності прокуратури на ниві представництва інтересів громадян у судах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: