«Олімпіада Януковича» - це 98 змагань протягом 16 днів, що дорівнює 17 чемпіонатам світу

Сьогодні, 24 вересня, за участю голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука, міського голови міста Львова Андрія Садового, представників Закарпатської області, ГО “Олімпійська надія – 2022″ та іноземних компаній розпочалась робоча нарада з питань підготовки заявкового документу на право проведення в Україні Зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор 2022 року.

Зазначимо, у вересні 2015 року Міжнародний Олімпійський Комітет (МОК) обиратиме місце проведення XXIV Олімпійських і XIII Параолімпійських зимових ігор 2022 року.

Зимові Олімпійські та Параолімпійські ігри – це 98 змагань протягом 16 днів, що дорівнює 17 чемпіонатам світу. Це біля 1,6 мільйона власників квитків, тисячі атлетів, офіційних осіб та представників засобів масової інформації, більше 3 млрд. телеглядачів. Україна опрацьовує технічну можливість взяти участь у виборі країни, що прийматиме ці змагання.

Зокрема, під час наради розглянуть ряд питань щодо розміщення спортивних об’єктів та формування Технічної концепції Львівського та гірського кластерів.

«Сьогоднішній захід – це ще одне підтвердження наших серйозних намірів – поборотися за можливість проведення Олімпіади 2022 року на Львівщині», – сказав очільник області.

Віктор Шемчук зауважив, що мова йде не тільки про Зимові Олімпійські ігри але й про Параолімпійські ігри, оскільки вони є невід’ємною частиною олімпійського руху загалом.

Також голова ОДА наголосив, що співпраця Львівської області та міста Львова, так звана синергія, повинна допомогти у реалізації цих намірів.

Віктор Шемчук побажав усім присутнім хорошої співпраці та загального успіху.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: