Львівська ОДА провела благодійний аукціон для ремонту школи

Під патронатом голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука 24 вересня у приміщенні ресторану «Високий Замок» відбувся доброчинний мистецький аукціон на підтримку ЗОШ №44 імені Т.Г.Шевченка.

В рамках аукціону з молотка було продано 14 картин та зібрано кошти в сумі 105 тис грн., повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської ОДА

Найдорожчим лотом стала картина народного художника України Михайла Демцю, яку після напружених торгів придбано за 24 тис грн.

За словами директора департаменту з питань культури, національностей та релігій ОДА Наталії Гамкало, всі кошти від реалізації проекту будуть виключно скеровані на здійснення першочергових ремонтно-реставраційних робіт з облаштування благоустрою загальноосвітньої середньої школи № 44 у м. Львові.

Також імена благодійників будуть розміщені на спеціальній таблиці, яка буде встановлена на території зазначеної школи.

Довідка:

На аукціоні були представлені картини народних художників України Михайла Демцю, заслужених художників України Петра Сипняка, Олександра Крохмалюка, Бориса Буряка, Василя Федорука, Романа Опалинського, заслужених діячів мистецтв України Ореста Скопа і Романа Яціва, художників Дмитра Парути, Сергія Міхновського, Сергія Резніченка, Олексія Косатого, Володимира Богуславського, Валерія Шаленка, Теодозія Салія, а також скульптури Ігоря Ковалевича і Володимира Іванишина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: