Польовий доповів про ефективність обласних програм

25   вересня у Львівській обласній раді під час слухань про виконання Програми соціально-економічного  та  культурного  розвитку Львівської області на 2013 рік з макроекономічним прогнозом на 2014 - 2015 роки та обласних цільових програм за 8 місяців 2013 року заступник директора департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації Микола Польовий надав депутатам інформацію про хід виконання обласних цільових програм.

Відповідно до цієї інформації, у Львівській області діє 48 обласних програм, на реалізацію яких в обласному бюджеті 2013 року передбачено 160,9 млн грн. Сьогодні фінансується 34 програми (71 відсоток), на які уже виділено з обласного бюджету 36,8 млн грн. Середній рівень фінансування обласних програм становить 23 відсотки.

Також є дві обласні програми, які виконані і профінансовані на 100 відсотків. Це Програма антитерористичних заходів у Львівській області «Суспільна стабільність та антитерористичні заходи у Львівській області на 2013 рік» та Програма підтримки органів та установ Державної пенітенціарної служби області на 2013 – 2014 роки.

Нагадаємо, нардеп Степан Кубів пропонує кількість програми до п’яти-шести.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: