Садовий вручив нагороди з нагоди 20-річчя центру «Джерело»

Сьогодні у Львівські опері відбулась урочиста академія з нагоди 20-річчя комунальної реабілітаційної установи змішаного типу «Львівський міський центр реабілітації «Джерело». З нагоди свята міський голова Львова вручив працівникам центру Подяки.

«Це дуже велика Божа ласка, великий Божий дар, що за 20 років так багато добрих людей зібрались разом, що «Джерело» зібрало джерело. І це джерело дає дуже велику силу. Ми вчимось у дітей, які приходять у «Джерело», ми черпаємо з цього. Кожен має свій талант, своє покликання. Для мене дуже приємно бачити, як це покликання реалізовується у «Джерелі». Це щось особливе. Нема нічого подібного в інших містах. Хотів би, аби «Джерело», ця живиця, було в кожному місці України. Бо «Джерело» дає велику любов, велику позитивну енергію, воно змінює людей», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

З нагоди відзначення 20-річчя комунальної реабілітаційної установи змішаного типу «Львівський міський центр реабілітації «Джерело», сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий нагородив відзнакою «Золотий герб м. Львова» Кушпету Зеновію, засновницю Благодійної установи «Навчально-реабілітаційний центр «Джерело», та Николаєва Мирослава, директора комунальної реабілітаційної установи змішаного типу «Львівський міський центр реабілітації «Джерело».

Також Подяками відзначено працівників комунальної реабілітаційної установи змішаного типу «Львівський міський центр реабілітації «Джерело» Козія Захара, фізичного реабілітолога, та Сковрінок Рому, інструктора трудової реабілітації.

«Коли ми говоримо про джерело, то уявляємо собі невеликий струмочок, який витікає згори. У випадку Львова – це щось інакше, це велика, потужна сила, фонтан любові і Божої ласки. Це розпочиналось як громадський проект. На сьогодні ця установа щороку отримує стабільне фінансування від міста. Це велика наша честь і гордість. «Джерело» дає можливість зрозуміти і пізнати», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований в 1993 році, з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. Сьогодні на щоденних програмах центру перебуває 150 дітей та молоді з особливостями розвитку, і близько 200 дітей від народження до 18 років отримують послуги в консультативно-реабілітаційному відділені.

2008 року на базі «Джерела» створено Львівський міський центр реабілітації. Відтоді центр частково фінансується з міського бюджету та за рахунок благодійних надходжень. За роки своєї діяльності послугами центру скористалось 2500 тис. дітей. На 2013 рік з бюджету міста на центр «Джерело» виділено 2,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: