Садовий запевнив, що ціна на опалення не зросте

Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, тариф на тепло у Львові є діючий – двоставковий. Ухвала про скасування двоставкового тарифу не вступила в дію, адже зупинена рішенням суду.

«Є діючий тариф, який існує останніх три роки. Підвищення цін не буде. Я цього не буду допускати. Хоча, якби вступила в дію ухвала, яку ініціювали депутати про зміну тарифу, ми могли б мати вищий тариф. Нацкомісія чітко висловила свою позицію, що депутати проголосували незаконну ухвалу, вони перевищили свої повноваження. Суд зупинив дію цієї ухвали. Тариф у нас стабільний, він не змінюється.

Нагадаємо, у понеділок під час пленарного засідання ЛМР депутати не проголосували за скасування ухвали про відміну двоставкового тарифу на тепло у Львові. Адже Галицький районний суд зупинив дію ухвали ЛМР щодо скасування двоставкового тарифу на тепло. Також отримано листа від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, у якому йдеться про те, що ухвала про скасування двоставкового тарифу Львівською міськрадою – це перевищення повноважень та порушення законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: