У Личаківському районі Львова 80% дітей навчаються в дошкіллі

У Личаківському районі Львова станом на 1 вересня в дошкіллі навчається 3 тис 206 дітей. Це  80% від усіх дітей дошкільного віку. Ці 3206 дітей навчаються у 108 групах, які розташовані у 18 садочках.

За останні роки відкрили: у 2010 році 2 групи (№52, школа-садок «Дзвіночок»), в 2011 році 2 групи (№52, НВК «Веселка»), 2012 році 2 групи (школа-садок «Дзвіночок», НВК «Веселка»), цього року 2 групи (НВК «Веселка»).

«Ми почали вивільняти приміщення від оренди з 2010 року. Тобто. якщо взяти з 2010 року по сьогодні, в нас охоплення дітей дошкільною освітою було 75%, зараз ми маємо 80%, тобто збільшення йде на 6%. Це є досить непоганий показник для району і для міста. Ми промоніторили і дивимося, що в нас молодші групи переповнені і середнього віку також. Відповідно в «Веселці» ми відкрили і середню, і молодшу групи, а в 52-му садочку будемо відкривати молодшу групу. В нас краща ситуація зі старшими групами, тому що це є дітки,  які готуються до школи, тому вони відвідують в нас і гуртки, і займаються в групах короткотривалого перебування при школах. Тому в цьому питанні краща ситуація. Цьогоріч в нашому районі ми відкриваємо три групи. І наступного року плануємо ще», - каже начальник Личаківського відділу освіти Зоряна Хонько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: