Сума збитків, завданих стихією Самбірському району, становить близько 2 млн грн

За попередньою оцінкою,  загальна сума збитків, завданих стихійним лихом господарському комплексу та населенню Самбірського району та м. Самбора становить близько 2 млн. гривень, – про це поінформували у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Упродовж 25 вересня продовжувались роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла 23 вересня унаслідок проходження атмосферного фронту на території Самбірського району та м. Самбора.

Станом на 20:00 годину у м. Самборі відновлено дахи 13 житлових будинків, з них 8 багатоквартирних комунальної власності (всього відновлено 25 об’єктів з 64 облікованих житлових будинків та об’єктів бюджетної сфери).

Також продовжуються роботи з очистки узбіч доріг та тротуарів, відновлення елементів дорожньої інфраструктури (дорожніх знаків тощо). З вулиць та доріг вивезено 80% розпилених повалених та аварійних дерев (всього обліковано 130 таких дерев).

Комунальні служби продовжують  роботу з очистки прибудинкових територій та територій підприємств установ та організацій від залишків покрівлі з пошкоджених будівель, сміття тощо.

До проведення робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації 25 вересня залучено 247 осіб та 46 одиниць техніки (227 осіб та 43 одиниці техніки у м. Самборі та 20 осіб і 3 одиниці техніки на території Самбірського району), з них від ДСНС України 87 осіб та 21 одиниця техніки та від комунальних підприємств 69 осіб та 6 одиниць техніки.
Ситуація знаходиться на особистому контролі голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: