У трьох опозиційних лідерів нема якісної команди, - Гриценко (відео)

Лідер партії «Громадянська позиція» готовий не балотуватись на президентські вибори, якщо опозиція зможе висунути єдиного кандидата у першому турі виборів.

Про це під час прес-конференції у Львівському прес-клубі сказав народний депутат України Анатолій Гриценко, повідомляє коерспондент Дивись. Інфо.

«Ми вважаємо стратегію розчепірених виборів хибною, яка веде до перемоги Януковича. Ми вважаємо правильною стратегію концентрацією зусиль у єдиний кулак. Це означає «одна програма, один план дій, детально розписаний на 100 днів, команда людей, які це спроможні виконати. Серед тих кандидатів, які мають рейтинг, так склалось об’єктивно, яка спроможна гарантувати, що вона це зробить. Так склалось обєктивно», -сказав Гриценко.

Він наголосив, що важливо, щоб вже у першому турі був один кандидат, один штаб, одна мережа і одна перемога.

«Або як мінімум 30 з лишнім відсотків у першому турі. Це магічна цифра, після якої уже не буде масових фальсифікацій, адже у тому числі силовики уже на місцях зрозуміють, це – наступний президент», - сказав Гриценко.

Він додав, що його команда готова виконати ту роль, яка йому буде відведена у цьому процесі, якщо опозиція висуне єдиного кандидата.

«Бо якщо піде 20-30 кандидатів у першому турі – тоді «Янукович форевер», а цього ми не хочемо», - підкреслив Гриценко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: