Янукович врятував Україну від серйозного внутрішнього протистояння, - Гриценко (відео)

Україну у Європу веде Президент, який обраний на Сході і Півдні України і це вкрай важливо. Про це під час брифінгу у Львівському прес-клубі сказав народний депутат України Анатолій Гриценко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

На переконання політика, найважливіше питання зараз – це Вільнюсі - підписання Угоди про Асоціацію. «Не бюджет, не президентські вибори, не економічний стан. Це має стати для України успіхом, до якого ми йшли 22 роки», - наголосив політик.

Він додав, що зараз у політичному житті склалась унікальна ситуація, коли усі політичні сили підтримують встановлення європейського курсу. При цьому політик свідомо вивів із переліку комуністів як таких, що не впливають на розвиток подій у нашій державі.

«Важливо, що на цьому етапі Україну веде в Європу президент, який обраний на Сході і Півдні. І це вкрай важливо, бо якби це був Президент, який обраний на Заході і Центрі, то країну б рвало на дві частини, ми б бачили серйозне протистояння, парад суверенітетів, «сєвєродонєцки», пісуари. Зараз працює державна, олігархічна і медійна машина, яку контролює Президент, на європейську інтеграцію, і це плюс. І саме тому усі спроби нашого східного «стратегічного» партнера дають тільки зворотний результат», - сказав Анатолій Гриценко.

Він також наголосив, що мотивом для євроінтеграції є часом незграбні дії Кремля щодо України.

«Після жорстких заборонних заходів на митниці щодо наших експортів наша Україна вистояла, адже ніхто з них, в тому числі олігархів, а, можливо, найперше олігархів, не вивів своїх людей під Кабмін, на Банкову, під ВРУ з вимогою змінити стратегічний курс. Не змінилась політика підконтрольних їм каналів і не почали там агітувати за Митний союз. Для України уже не страшно провести референдум Медведчука, адже уже понад 50% проголосувало б за Європу», - відзначив Анатолій Гриценко.

Він також додав, що навіть люди, які традиційно підтримували риторику Партії регіонів щодо Росії уже перейшли певну межу неповернення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: