Ковток мистецтва: ART SPACE в Італійському дворику у Львові

У Львові відбудеться культурно-мистецький захід АRT SPACE. Запланований захід на 12 жовтня, початок о 13:00 год. Як розповідають організатори, у «Італійському дворику» будуть виставки художніх робіт та інсталяцій, виступи гуртів та музикантів.

Офіційне відкриття АRT SPACE відбудеться 12 жовтня о 16:00 год. Завершення заходу - о 22:00 год. Захід відбудеться в «Італійському дворику» (пл.Ринок, 6).

Як повідомляють організатори, основна мета АRT SPACE – розвиток культури міста та інтеграція української культури в європейський та світовий простір.qg_rYsLY1kI

«Креативність проекту сприяє створенню широких можливостей для молодіжної творчості, участі в культурних заходах. Молодь визначає майбутнє міста і має стати провідником інноваційних змін у ньому. Це і є пріоритетами для розвитку Львова як міста культури.

У суспільстві дедалі більше усвідомлюється загальна потреба в культурі, як у найважливішому здобутку нації. Перспективність розвитку української культури залежить від готовності її представників до культурної активності, яка в значній мірі залежить від стану їхнього менталітету. У доробку сучасних українських митців представлені такі види мистецтва, як інсталяція, об'єкт, художня акція; значного розвитку набуває фотомистецтво. Митці у нових політичних реаліях по-новому підходять до національних традицій, засвоюють досвід світової культури, використовують сучасні технології, продовжують пошуки нових засобів художнього вираження», - зазначають організатори.

Відтак, в рамках АRT SPACE відбудеться офіційне відкриття звукозаписуючого лейблу «Art Space», а також виставка художніх робіт та інсталяції митців: Володимира Ропецького, Галини Отчич, Олени Жеребецької, Руслани Шевельової, Аліси Грейс, студентів львівської поліграфічної академії. Будуть також виступи гуртів, співаків та музикантів: Роман Мельник (фортепіано), Ярослав Мигаль (віолончель), Мирослав Сора (срипка), Діана Піпаш (вокал - сопрано), Оксана Караїм (вокал), Павло Ільницький (вокал). Для молодих відвідувачів передбачені виступи Dj-їв: Misha Kamunist (Львів), Spicke (Львів), Mihal (Львів), Sasha Lomonosoff (Львів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: