Львівська ОДА проводить роботу із знакування автошляхів, - Погорілко (відео)

Жовква – це перлина Львівщини і Львівська ОДА максимально популяризує це місто.

Про це під час прес-конференції у Жовкві повідомила начальник управління туризму та курортів депратаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА Оксана Погорілко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Хочу привітати усіх, хто працює на туризм, усіх, хто мандрує і любить мандрувати. Часом кажуть, що частина людей навіть не знають, що працюють на туризм. Експерти кажуть, що до туризму задіяні 60 галузей, чула я таку цифру, що до туризму залучені 600 галузей. Це свято, яке нас усіх об’єднує, свято усіх, хто любить свій рідний край, хоче його прославлювати, досліджувати і показати іншим», - відзначила Оксана Погорілко.

Вона також повідомила, що Львівська ОДА проводить роботу із знакування автошляхів Львівщини.

«Перший шлях, який ми знакували і він, до речі, був першим в Україні, - це був шлях «Львів-Рава-Руська» - знаки на коричневому тлі європейського зразка», - повдіомила Оксана Погорілко.

Вона також повідомила, що уже у 2013 році представники управління взяли участь у 20 презентаційних заходах по усій території України, адже, як свідчить статистика, близько 80% туристів – це туристи із України. Ми хочемо, щоб у нас на Львівщині знали кожен куточок, який насправді є унікальним», - розповіла Оксана Погорілко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: