Поліцейську академію для школярів відкриють у Львові

Усі заходи, які проводить львівська міліція щодо профілактики злочинності серед дітей, наразі здебільшого є лише формальністю, заявляє начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко. Аби зробити цю роботу більш «живою» та ефективною, у місті незабаром відкриють Малу поліцейську академію для школярів.

Про це інформує репортер Львівського радіо.

У Львові триває будівництво сучасного приміщення для міського управління міліції, яке коштуватиме близько 47 мільйонів гривень. Його планують відкрити вже наступного року. Саме тут і збираються розмістити Малу сертифіковану поліцейську академію для школярів.  Вона буде розрахована на дітей різних вікових категорій,  і для кожної групи буде розроблено спеціальні програми.

Начальник міського управління міліції Сергій Зюбаненко каже: «Буде три вікові категорії, бо ж діти віком 7-ми і 14-ти років відрізняються. І для них будуть прописані не лише двотижневі програми, де ми пояснюватимемо, що погано йти на червоне світло, погано вживати наркотики, тощо. Крім цього, це будуть тренінги, робота з оперативними групами, це буде робота на вулицях».

А поки що співробітники кримінальної міліції у справах дітей почали формувати у Львові загін юних міліціонерів. Туди здебільшого прийматимуть хлопців та дівчат, які пройшли посилену фізичну підготовку і хочуть допомагати міліції у патрулюванні вулиць та профілактиці злочинності серед своїх однолітків.

Крім цього, правоохоронці очікують, що юні міліціонери даватимуть їм корисні поради щодо того, як працювати з дітьми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: