Склад збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи з кіокушинкай карате визначать у Львові

28 вересня 2013 року о 13 годині в Палаці спорту «Галичина» (м. Львів, вул. Керченська, 10) відбудеться церемонія урочистого відкриття чемпіонату України з кіокушинкай карате.

Для Львівщини такі змагання є знаковими й проводяться за підтримки Мінмолодьспорту України, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, національної та обласної федерацій кіокушинкай карате.

Свою попередню участь в змаганнях підтвердили 220 спортсменів, які представлятимуть збірні 23 областей України та міста Києва.

Головний суддя змагань – суддя національної категорії Олександр Король (4 дан, м. Львів).

Варто зазначити, що за результатами виступів на чемпіонаті України у Львові буде сформовано остаточний склад збірної команди України для участі в головних змаганнях європейської федерації 2013 року - чемпіонаті Європи з кіокушинкай карате (15-16.11.2013, м. Орадя, Румунія).

У найпрестижніших змаганнях національного рівня збірна команда Львівської області буде представлена вихованцями семи осередків обласної федерації (Львів, Дрогобич, Золочів, Червоноград, Буськ, Оброшино, Яричів) в загальній кількості 23 особи.

Запрошуємо усіх любителів спорту, дітей та молодь, гостей Львова!

Роман Хімяк, управління молоді та спорту ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: