У Жовкві пройде тиждень енергоефективності (відео)

Із 30 вересня по 2 жовтня у місті Жовква на Львівщині пройде тиждень енергоефективності у рамках проекту «Енергоефективне місто». Про це Дивись. Інфо повідомив міський голова міста Жовква Петро Вихопень.

За його словами, у рамках тижня енергоефективності у місті пройдуть семніари з енергоефективності для співробітників органів державної влади Західної України.

Зокрема о 9 ранку у середу, 2 жовтня, у Жовкві пройде робоче засідання на тему «Енергоефетивне місто». Розпочнеться засідання із брифінгу для журналістів, далі пройде відкрите засідання керівництва проекту, а також будуть підбиті проміжні результати Центру компетенції з великих населених пунтків по пілотному проекту у місті Жовква.

Після обіду учасники семінару обговорять питання щодо впровадження пілотного проекту у Жовкві.

У середу о 9 годині робота пройде під темою «Партнерство міст Деліч – Жовква» й розпочнеться спільне засідання міської ради «Жовква – Деліч», у рамках якого відбудеться презентація міста Жовкви із наголосом на енергоефективність, презентація міста Деліч та представлення проектів із Деліча, а також обговорення запланованого енергетичного партнерства.

У цей день учасники також проведуть огляд пілотного кварталу з делегацією міста Деліч, обговорять спільні сфери співробітництва між Делічем та Жовквою, а також проведуть пресс-конференцію та урочисте підписання Угоди про енергетичне партнерство.

У п’ятницю, 4 жовтня, у Жовкві пройдуть заходи із на тему «Енергоефективне місто», зокрема урочисте відкриття за участі голови міста, керівництва проекту «енергоефективне місто» та обербургоміста міста Деліч, відкриття виставки Компетенц-центру, презентація фільму «Енергоефективне місто» - перші кадри із Жовкви, відкритий дискусійний форму для громадян щодо партнерства з містом Деліч, вручення премій переможцям конкурсів ідей (логотип «Енергоефективне місто», конкурс малюнків в дитсадках «Мій зелений дитсадок».

А о 15 годині уже у Львові відбудеться зустріч голови міста та делегації міста Деліч із директором департаменту економіки та інвестицій Львівської ОДА Денисом Шмигалем.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: