У Жовкві відсвяткували всесвітній день туризму (відео)

Сьогодні, 27 вересня, у місті Жовква на Львівщині відсвяткували всесвітній день туризму. З нагоди цього свята у Жовкві відбулась пресс-конференція на тему «перспективи туристичних атракцій Жовківського району», повідомляє коерспондент Дивись. Інфо.

Участь у роботі конференції взяли радник голови Львівської ОДА Віктора Шемчука Сергій Стрілецький, начальник управління туризму та курортів департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА Оксана Погорілко, міський голова міста Жовкви Петро Вихопень, заступник голови Жовківської РДА Володимир Босий, заступник директора ДАЗ у місті Жовква Михайло Кубай, директор дитячого оздоровчого табору «Росинка» села Зіболки Лука Павлюк та інші.

Сама Жовква невипадково обрана для проведення обласної конфереції з нагоди всесвітнього дня туризму, адже, як нагадала організатор зустрічі, головний спеціаліст відділу культури і туризму Жовківської РДА Галина Фесюк, Жовква займає друге місце у Львівській області (після Львова) за кількістю пам’яток архітектури і офіційно на рівні із Львовом має статус туристичного міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: