3 жовтня у Львові стартує виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник»

Від 3 і до 7 жовтня цього року у Львові пройде виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник», що відбуватиметься у приміщенні Львівського палацу мистецтв, що на вул.  Коперника, 17.

На виставці-ярмарку будуть представлені товари більше 60 львівських виробників (міста та області) різних галузей, зокрема легкої, харчової, целюлозно-паперової, хімічної промисловості, виробництва меблів, товари повсякденного вжитку тощо. Продукція на ярмарку буде розміщена за секторами.

«Запрошуємо місцевих товаровиробників представити свою продукцію, а мешканців та гостей міста Львова відвідати цей захід та придбати якісні товари. Під час виставки проходитиме конкурс дитячого малюнка, безкоштовні тренінги та семінари для людей, які планують розпочати власну справу або удосконалити свої знання у бізнесі», — розповіла Вікторія Довжик, в.о. начальника управління економіки.

Як повідомляють в департаменті економічної політики, основною метою ярмарку є підтримка та популяризація місцевого виробника, ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств.

В рамках виставки-ярмарки «Львівського товаровиробника» відбудуться семінари, тренінги, круглі столи, презентації, дегустації, заходи популяризації робітничих професій «Майстри моди та краси», нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!» тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: