Для старших львів’ян відбудеться ретро-вечірка

Львів соціальний. Завтра світова спільнота відзначатиме Міжнародний день людини похилого віку та ветерана, який щорічно припадає на 1 жовтня. Відтак, з цієї нагоди Львівський міський територіальний центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян спільно з клубом «SANKOFF» підготували для дідусів та бабусь приємний сюрприз: ретро-вечірку «Знову молоді». Захід відбудеться сьогодні, 30 вересня, й розпочнеться о 12 год. На заході буде звучати українська народна та сучасна музика в стилі 60-х років, виступатиме циганський гурт «Шатриця». Ведучий заходу Назар Голоджур.

«З нагоди відзначення Міжнародного дня людини похилого віку ми хотіли зробити захід, який би хоч не надовго переніс підопічних нашої установи у роки їх молодості. Тому, звернувшись до клубу «SANKOFF» з пропозицією влаштувати подарунок дідусям та бабусям отримали підтримку і розуміння, за що їм дуже вдячні. Сподіваюсь, що всі гарно проведуть час, й отримають незабутні враження», - каже директор львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Охочі брати участь у заходах дозвілля львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49.

Довідка

Міжнародний день людей похилого віку проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, відзначається в усьому світі 1 жовтня. Спершу День людей похилого віку стали відзначати в Європі, потім в Америці, а наприкінці 1990-их років уже в усьому світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: