На "Арені Львів" не було ані дискримінації, ані заборонених символів, - Садовий

Міський голова Львова переконаний, що рішення ФІФА має бути переглянуте, а місто Львів спільно з Футбольною федерацією України готове відстоювати честь всієї України.

«Я бачив дуже дружню і приятельську атмосферу, радість вболівальників за гру нашої Збірної. Я не бачив жодних проявів дискримінації, жодних заборонених символів. Тому діло честі для держави Україна з’ясувати усе, подати якісну апеляцію на рішення ФІФА, зрозуміти інструкцію ФАРЕ. Якщо у цій інструкції червоно-чорний прапор визнаний таким, як дискримінаційний, - це аномалія, бо під цим прапором українці воювали з нацизмом. Це треба знати. Є багато запитань, на які треба отримати відповіді. Я переконаний, що держава Україна, Федерація футболу України зробить все можливе спільно з міською громадою, щоб це рішення було переглянуте», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні міський голова Львова звернувся відкритим листом до Федерації футболу України з проханням вжити усіх необхідних заходів, аби відмінити рішення ФІФА. Як зазначено у зверненні мера Львова Андрія Садового на ім’я Президента Федерації футболу України Анатолія Конькова, Львів готовий залучити усіх друзів Львова та України в світі, аби переконати футбольну громадськість, що національно-визвольні символи та герої України, іменами яких названо вулиці, не є нацистами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: