У недоремонтованих вулицях винне казначейство, - Садовий

Кошти підрядникам не пропускає казначейство. Відтак, місто досі не розрахувалось за роботи по вул Пекарській, Січових Стрільців, Городоцькій-Шевченка. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, місто має гроші на рахунках, але казначейство не виконує платіжних доручень Львівської міської ради.

«Проплати по вул Січових Стрільців, по вул Пекарській не проходять. По розв’язці вул Городоцька-Шевченка кошти також не проходять. Все стоїть. Наразі ми знаходимо варіанти, щоб роботи були завершені, і гарантуємо підрядникам, що ми заплатимо. Якщо говорити про роботи, які фінансуються за кошти Європейського банку, – це вул Коперника, вул Городоцька, Б.Хмельницького – там проблем нема, роботи йдуть відповідно до графіків.

Наразі важливо на вул Пекарській було зробити роботи по дорожньому покриттю. Роботи по хідниках будуть завершені до 10 днів. Важко ці роботи підряднику проводити, бо ми не заплатили. Тут важливо пояснити, бо люди часто питають, чому ми ці роботи почали, якщо нема грошей. В нас є гроші на рахунках, нам казначейство їх не пропускає», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: