12-13 жовтня у Львові відбудеться бардвечір «Срібна Підкова»

12-13 жовтня цього року у Центрі культури та дозвілля ЛНУ ім. І.Франка за (вул. Університетська, 1) відбудеться сьомий фестиваль авторської пісні «Срібна Підкова».

Метою фестивалю є популяризацію кращих здобутків української авторської пісні, пошук молодих творців української авторської пісні, які будуть здатні гідно представляти пісенну культуру нашої держави на загальнонаціональному та міжнародному рівнях.

Для цього впродовж року у різних регіонах України проводяться відбірні тури (щороку їх проводиться не менше 5, кожного разу – в інших обласних центрах), переможці яких – сольні виконавці, дуети та гурти – традиційно запрошуються до Львова для участі у фінальному конкурсі.

До конкурсу допускаються лише ті молоді люди, які раніше не здобували лауреатських звань на пісенних фестивалях. Іншою своєрідною особливістю концепції фестивалю «Срібна Підкова» є акустична природа акомпанементу та цілковита відмова від фонограм. Окрім того, обов’язковим є проведення в рамках фестивалю творчої лабораторії.

До участі в журі та в концертних виступах  запрошуються провідні майстри жанру, а записи лауреатів та призерів «Срібної Підкови» (як студійні, так і концертні) поповнюватимуть фонотеки FM-станцій України та україномовних електронних ЗМІ за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: