Підвищення рівня соціального забезпечення людей похилого віку - одне з головних завдань влади (відео)

Підвищення рівня соціального забезпечення людей похилого віку є одним з основних завдань держави, наголошує Президент України Віктор Янукович.

«Люди похилого віку - це люди, які своєю працею заробили на старість для того, щоб мати можливість якісного життя. І наш борг перед людьми похилого віку буде завжди. Ми добре розуміємо, що можливості держави сьогодні ще не такі, як ми хотіли б. І кожного разу, коли ми піднімаємо це питання - а ми про це говоримо дуже часто - ми завжди ставимо завдання підвищити рівень соціального захисту людей похилого віку», - сказав Глава держави під час спілкування з представниками ЗМІ у Львівській області.

«Ми сьогодні повинні пам'ятати про цих людей і вирішувати їх питання, йти їм назустріч», - сказав Віктор Янукович.

За словами Глави держави, за останні три роки рівень пенсійного забезпечення в Україні збільшився на 42 відсотки. «Багато це чи мало? Безумовно, мало. Треба піднімати й далі. Тому це будемо робити», - зазначив він.

Крім того, Глава держави нагадав, що в Україні триває підготовка до святкування 70-ї річниці Великої Перемоги. «Переконаний, що ця підготовка обов'язково буде передбачати підняття рівня соціального захисту учасників Великої Вітчизняної війни. І, безумовно, ми не забудемо про всіх наших пенсіонерів», - зазначив Президент.

На його переконання, нинішні покоління мають вклонитися подвигу цих людей, які принесли мир на нашу землю.

«Тому з року в рік ми збільшуємо і одноразову допомогу, і пенсії», - підкреслив Віктор Янукович.

Також Глава держави вказав на необхідність забезпечення стабільної заробітної плати працюючим громадянам, які відраховують до пенсійного фонду частину своєї зарплати. «Вдосконалення пенсійного забезпечення - це також наша мета і наш обов'язок, чим ми сьогодні займаємось», - підкреслив Президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: