У Львові пікетуватимуть проти розробки родовищ сланцевого газу в Олеську

3 жовтня 2013 року Громадська організація «Ідея Нації» проведе пікет сесії Львівської обласної ради з вимогою не голосувати за надання дозволу на розробку родовищ сланцевого газу на Олеській площі, оскільки – це може призвести до екологічної катастрофи.

Акція проводиться задля того, щоб висловити позицію ГО «Ідея Нації» стосовно можливої екологічної катастрофи у зв’язку з видобутком сланцевого газу на території Олеської площі, яка розташована у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Організатором є Громадська організація "Ідея Нації". Акція розпочнеться о 10:00 год. Місце проведення:  м. Львів, вул. В. Винниченка, 16.

Необхідно звернути увагу, що Олеська площа характеризується наявністю великих родовищ мінеральних і лікувальних вод, а при гідророзривах пластів із застосуванням хімреагентів останні по тектонічних розломах та тріщинах попадуть в водонасищенні пласти і забруднять їх, як мінеральні води, так і звичайну питну воду, якою забезпечують населення Львівської, Івано-Франківської, Тернопільською, Чернівецької та Волинської областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: