Федерація запевнила, що має весь ресурс, щоб вчасно і якісно подати апеляцію, - Садовий

Австралійські вчені створили робота-пастуха

Апеляцію щодо рішення ФІФА по дискваліфікації стадіону «Арена Львів» може подавати Федерація футболу України. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, керівництво ФФУ запевнило, що має увесь ресурс, аби вчасно та якісно подати апеляцію.

«Апеляцію подавати має право лише Федерація футболу України. Я в понеділок телефоном розмовляв з паном Коньковим. Ми домовились, якщо буде виникати проблема, ми активно будемо надавати юридичні та інші консультації.

На сьогодні Федерація запевнила, що має весь ресурс, щоб вчасно і якісно подати апеляцію. Я вірю, що це буде зроблено. Ця ситуація повинна об’єднати всіх в Україні – політиків, футбольних функціонерів. Бо наносять образу іміджу та честі України. Всі, хто був на стадіоні, хто бачив матчі по телебаченню, всі відзначають прекрасну і піднесену атмосферу. Якщо хтось спробував зробити провокацію, треба досліди, хто це. На стадіон є 200 відеокамер. Міліція взяла всі відеозаписи для обстеження, вивчення. Якщо є невідомі особи, треба дослідити, що це за люди. Бо представники наших фан-середовищ їх не ідентифікують як львів’ян. Є 58 стаття Кодексу ФІФА, яка говорить: якщо це була провокація, то вони скасовують своє рішення», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: