Освітяни області отримають 50% надбавку до заробітної плати з нагоди професійного свята

Про це повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук 2 жовтня під час урочистостей з нагоди Дня працівника освіти.

Голова ОДА зазначив, що чимало позитивних змін відбулось в галузі освіти, однак те,  що робиться для освітян – не в повній мірі відповідає заслугам педагогів. Віктор Шемчук  наголосив, що сьогодні вкрай важливо, аби педагоги мали комфортні умови праці та достойну винагороду.

«Ми постійно працюємо над новими формами стимулювання вчителів. Звичайно, не все вдалось реалізувати, але ми прагнемо до цього своєю щоденною працею і дякуємо вчителям за те, що вони виховували нас», – наголосив голова ОДА.

Віктор Шемчук повідомив, що цього року усі освітяни області отримають 50% надбавку до зарплати: «Це звичайно складно в тій критичній ситуації, яка є в державі. Але це наші першочергові завдання. Жодний район не відмов вчителям у цій заслуженій премії», – повідомив очільник області.

Під час урочистостей очільник Львівщини також вручив пам’ятні відзнаки на грошові премії кращим освітянам області за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток галузі та з нагоди професійного свята. Також нагороди отримали й ветерани праці освітньої галузі та лауреати конкурсу “Вчитель року-2013″.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: