Україна стане європейською державою з європейським соціальними стандартами та заробітною платою, - Шемчук

Сьогодні, 2 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук взяв участь в святкових урочистостях з нагоди Дня працівника освітньої галузі.

«Вчителі – це саме ті люди, які творять історію. Ви формуєте наше майбутнє через навчання дітей, вкладаючи свою душу, свої думки, свої знання, вимагаючи від них на високому рівні відповідати вимогам моральності, людяності. Ви творите прийдешнє», – зазначив у вітальному слові В. Шемчук.

Також голова ОДА звернув увагу на те, що у будь-якій галузі є певні вимоги часу. Для освітян – готувати справжній патріотів, розумне покоління та свідомих громадян.

«Сьогодні, Україна стоїть перед величним цивілізаційним вибором – куди нам рухатись далі. Я переконаний, що з допомогою вас, освітян, та ваших вихованців ми зробимо правильний вибір. Ми будемо жити в європейській родині, Україна стане європейською державою з європейським соціальними стандартами та заробітною платою», – наголосив очільник області.

Віктор Шемчук щиро подякував усім освітянам області за недоспані ночі, за нелегку працю та самовідданність професії та побажав, аби держава завжди дбала про працівників освітньої галузі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: