Львів прийматиме учасників проекту «Катовіце – Львів музикуємо разом»

Відомий проект «Віртуозів Львова» – «Таланти третього тисячоліття» продовжить своє існування в іншому проекті «Катовіце – Львів музикуємо разом», де 16 жовтня вперше у Львові в концертному залі ім. С. Людкевича відбудеться спільний музичний проект між вищими навчальними закладами Львова та Польщі.

«Програма концерту об’єднає твори від композиторів епохи бароко до сучасних авторів. У концерті візьмуть участь кращі студенти Музичної академії м. Катовіце ім. Кароля Шимановського та Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка. Особливістю цього проекту є те, що студенти матимуть можливість спільно пограти з оркестром «Віртуози Львова». Перший концерт у рамках цього проекту відбудеться у Львові 16 жовтня, а другий концерт з тими самими учасниками відбудеться в місті Катовіце 20 жовтня у залі Музичної академії.

Зокрема, скрипалька Анна Бура зі Львова разом з польською скрипалькою Маєю Сирницькою виконає подвійний концерт Йоганна Себастьяна Баха. До Львова приїде відома у Польщі гобоїстка, лауреат міжнародних конкурсів Ізабелла Берди. Вона виконає Концерт для гобоя Антоніо Вівальді, а також відомий Концерт для гобоя Алессандро Марчелло. Також у виконанні випускниці Львівської музичної академії Анни Шалейкевич прозвучить Концерт № 1 для фортепіанно Дмитра Шостаковича. У Львові також виступить студентка консерваторії, флейтистка Інна Воробець, яка виконає Концерт для флейти і струнних Андре Жоліве», - розповів Сергій Бурко, засновник та головний диригент оркестру «Віртуози Львова»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: