Ток-шоу «Тинди-Ринди» у новому сезоні на ТРК «Львів»

В рамках нового телевізійного сезону, який розпочався на ТРК «Львів», стартує музичне ток-шоу «Тинди-Ринди». Першою зірковою гостею цього розважального, гострого, а місцями провокативного телепроекту, який вийде в ефір у неділю, 6 жовтня, о 20.00 стане Руслана Лижичко.

За годину експертне журі, яке змінюватиметься щопрограми, розпитає зірку про початок кар’єри, нові творчі експерименти, депутатство у Верховній раді, авторське право та піратство, пропозиції співати російською та власні ідеали. Також в ефірі Руслана проведе майстер-клас з масових танців, а наприкінці експерти розкажуть, якою бажають бачити «українську амазонку» через 10 років.

Довідка: Музичне ток-шоу «Тинди-Ринди» - це розважальний телевізійний проект. Глядачі мають змогу побачити справжнє закулісся українського шоу-бізнесу. У кожній програмі один зірковий гість - виконавець чи колектив, приходить у студію і там опиняється не лише під «прицілом» запитань ведучого, експертів та глядачів, а й змушений заспівати «наживо». «Тинди-Ринди» - це годинна розмова про наболіле, жартома і всерйоз. Це «теревені», після яких залишаються три крапки - щоб кожен глядач зробив власні висновки. На відвертість гостей «розкручує» балакучий ведучий, фіналіст телепроекту «Голос країни» Назар Савко.

Серед зіркових гостей музичного ток-шоу «Тинди-Ринди» буде ледь не весь львівський шоу-бізнес: учасники «Піккардійської Терції», лідер гурту «Мері» Віктор Винник, Наталка Карпа, Назар Савко, Владіслав Левицький, Олеся Киричук, Олена Корнєєва, Оксана Муха, Андрій Заліско, гурти «Патриція», «Антитіла» та багато інших.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: