У Львові відбудеться унікальний проект - музична майстерня BEATS4KIDS

Львівські школярі стануть учасниками музичної пригоди, під час якої вони спершу створюватимуть небачені досі музичні інструменти, після чого заграють на них концерт. Відбудеться концерт у Палаці культури ім. Гната Хоткевича у четвер, 10 жовтня, о 17.00 годині. Вхід вільний.

Керівником проекту є Міхал Літвінєц, польський музикант, співавтор вже відомого львів’янам аудіо-перформансу зі світовою славою STOLIK/THE TABLE.

Під час заходу дітей будуть вчити та показувати, як створювати інструменти із предметів, що їх оточують серед таких речей будуть і скляний посуд, і пластикові пляшки, і велосипедні колеса та багато іншого. Під керівництвом Міхала Літвінца діти перетворяться на майстрів-конструкторів складних та фантастичних музичних приладів. Після чого усі зможуть відчути себе музикантами справжнього, неповторного оркестру і виступити на сцені.

«Під час концерту новоствореного дитячого ансамблю, дорослі зможуть переконатись, що справжня музика ніколи не перестає бути грою»,- зазначили організатори заходу

Довідка

Міхал Літвінєц - співавтор аудіо-перфомансу STOLIK/THE TABLE, відзначеного численними нагородами у Польщі, а також Німеччині, Франції, Нідерландах, Іспанії, Ізраїлі, Ірландії, Великобританії, Австралії, Гонгконгу та ін.

Учасник гурту Kormorany, що співпрацює із визнаним на міжнародному рівні театром KLINIKA LALEK та хеппенінг-рухом Orange Alternative. Саксофоніст, спеціаліст із різних етнічних інструментів та аерофонів, пише музику для театру. Досвід роботи з дітьми здобував, читаючи лекції про незвичайні інструменти в середніх школах. Сам є татом трьох дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: