Васюник пояснив, чому він за сланцевий газ

До липня на Варшавську - зась!
"Нині Львівська обласна рада погодили угоду про розподіл вуглеводнів в межах Олеської площі між компаніями Chevron і ТОВ "Надра Олеська". Так, я виступав на підтримку видобутку сланцевого газу в Україні", - написав у фейсбуці нардеп Ігор Васюник."На відміну від деяких крикунів, усвідомлюю всю відповідальність як і моєї заангажованості в ці перепитії, так і партії "Батьківщина", чи то на всеукраїнському рівні, чи обласному.Видобуток сланцевого газу, це крок до енергетичної незалежності. Так, є рамки і екологічної і економічної безпеки. Але друзі, пропоную оперувати аргументами, а не казочками. Чули, казали, здається, напевно.

А я також оперую аргументами і 10% від прибутку для Львівщини і Франківщини в ході жорстких дискусій є певним результатом.

Деякі народи своє колективне ставлять вище від особистісного, а деякі своє особистісне вище, б'ючись в груди біля церкви і у вишиванці. Опуститись на землю потрібно, поки Москва не опустила там, де Путін хотів опускати своїх сусідів. А всіх, хто підтримав угоду про видобуток газу хочу сказати: молодці. "Український вибір" Медведчука не пройде", - написав Васюник

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: