Вчителям до Дня працівника освіти Львів виплачує до 80% премії

Львів чи не єдине місто в Україні, яке має практику щороку до Дня вчителя виплачувати премії педагогам в розмірі до 80%. В інших містах України такі премії становлять 10-30%. Цього року доплати отримають також технічні працівники – у розмірі 50%.

«Сьогодні працювати вчителем - це велике покликання. Віддати себе повністю дітям – це почесно. Це не завжди оцінюють, але доброго вчителя завжди згадують, завжди пам’ятають і завжди ставлять в приклад. Я дуже тішуся, що ми у Львові маємо хороші результати ЗНО. Так складається, що ми є лідерами по країні. Це дуже добре.

Також важливо, що до Дня вчителя наші вчителі отримують до 80%. Це не є нормою в Україні, але ми вважаємо, що в цей непростий час треба людей підтримувати, як би не було важко. Також до 50% ми даємо преміювання обслуговуючому персоналу», - каже міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомили в управлінні освіти, премії педагогічним працівникам виплачуються диференційовано – є вчителі, які отримають 80%, є педагогічні працівники, які матимуть навіть всі 100%. Також цього року вперше молоді працівники, які тільки прийшли на роботу в освіту, отримають премію в розмірі 50%. Раніше вони отримували 10%. З коштами важко, але місто знайшло можливості вшанувати і наших технічних працівників в освіті – вони також отримають 50-відсоткові виплати.

«Ми в цьому році виплатили винагороду до Дня працівника освіти всім педагогічним працівникам міста Львова. В середньому це є 80%. Значна  частина педагогічних працівників отримала і по 90% і по 100% винагороди. Менше, ніж 50%, не отримав жоден педпрацівник міста Львова. Молоді працівники, які в минулі роки отримували 10-20%,  цього року всі отримали по 50% винагороди. Окрім того підписано наказ і в жовтні місяці буде виплачено 50% для обслуговуючого та господарського персоналу  шкіл міста Львова», - роз’яснила начальник управління освіти Галина Слічна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: