Для дітей Шевченківського району Львова приготували свято

У неділю, 6 жовтня, УДЮМК Шевченківського району запрошує на свято з нагоди 20-тиріччя. Захід відбудеться в храмі, ораторії та спортивних майданчиках церкви святого Оріоне (вул. Лінкольна,12) та розпочнеться зі спільної літургії за здоров’я дітей та педагогів за участю Зразкового дитячо-юнацького хору «Радуниця» під керівництвом досвідченого педагога-організатора установи Наталії Манько. Початок  о 12.00.

«У духовному вихованні дітей та молоді на першому місці стоїть духовна музика. Вона безпосередньо промовляє до нашого серця, підносить наш дух, дає відчути вищий, неземний світ, пережити і відчути його красу. Виходячи з цієї істини, ми поставили собі за мету вивчити з колективом Божественну Літургію, щоб молитися разом», - каже Наталія Манько, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району м. Львова.

Після літургії о 14.00 год розпочнеться  презентація усіх гуртків за місцем проживання та насичена концертна програма. Привітати з ювілеєм зголосилися дружні колективи: танцювальний ансамбль «Полуничка», зразковий ансамбль «Намисто» Палацу культури ім. Г.Хоткевича, театр-студія «Каприз» СЗШ №43, вихованці  школи «Політехнік-Еколенд» з вокальними виступами та показовими номерами секції бойового гопака.

Для дітей педагоги та досвідчені вихованці проведуть майстер-класи з танцю «Голубка», пластилінового живопису, виготовлення листівок, квітів з цукерок та тканини, рухливі ігри, спортивні змагання зі шахів, стрітболу, естафети «Веселі старти» та «Футбольний калейдоскоп», а також Відкритий кубок УДЮМК Шевченківського району з міні-футболу.

«Запрошуємо усіх  розділити нашу радість. Вітання, весела музика, голосні пісні,  подарунки, теплі рукостискання, щирі усмішки й несподівані сюрпризи та багато іншого чекає на вас», - каже Людмила Бондарчук, директор УДЮМК Шевченківського району.

Нагадуємо, цієї осені з нагоди 20-ти річчя Львівські дитячі клуби організовують сімейні свята:

5 жовтня — Галицький район. Актовий зал Львівського коледжу легкої промисловості (вул. Вороного, 6). Початок: 14.00 год.

6 жовтня — Шевченківський район. Ораторія ц. Оріоне (вул. Лінкольна, 12). Початок: 14.00 год.

10 жовтня — Личаківський район

СШ №7 (вул. Б. Хмельницького, 132) Початок: 14.00 год.

12 жовтня — Франківський район. Площа біля кінотеатру «Сокіл» (вул. В. Великого, 14а). Початок: 12.00 год.

25 жовтня – свято в Першому академічному українському театрі для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: