Експерт розповів, які збірні «підсунули свиню» збірній України (відео)

У Львові відкрили мобільний музей Івана Павла ІІ

В Україні діють цілі інститути, які працюють проти нашої держави. Про це на прес-конференції повідомив декан історичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Роман Шуст, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Шуст наголосив, що вони займаються дискредитацією України. «Вони під хорошою ширмою», - сказав він.

Експерт також закликав подивитись на реакцію Російської Федерації.

«Коріння цього усього є на Сході України», - додав декан історичного факультету.

Натомість голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо зазначив, що у дискредитації збірної України із футболу найбільше зацікавлені польська і англійські збірні, а також команда із Чорногорії.

«Тут сплелись і політичні, і футбольні інтереси багатьох держав, тому говорити про когось конкретно я б не хотів. Оскільки проглядається слід багатьох зацікавлених сторін – важко когось назвати конкретно. Якщо з футбольної точки зору, то і поляки, і англійці, і чорногорці зацікавлені, щоб ми грали при пустих трибунах і ми негативний результат із збірною Польщі. Це факт, оскільки так склалась турнірна таблиця. Від цього матчу дуже багато залежить. Якщо ми не програємо Польщі, то ми у гіршому випадку граємо у плей-офф. Англійці також не мають твердої переконливості у тому, що вони займуть перше місце. Хто із них був найбільше зацікавлений і допоміг, щоб таке рішення було – ми з часом дізнаємось, бо це стане зрозуміло», - сказав експерт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: