Майже 1,8 тис подарунків до Міжнародного дня людини похилого віку отримали одинокі львів’яни

Львів соціальний. В перший день жовтня відзначали Міжнародний день людини літнього віку та ветерана. Відповідно з цієї нагоди Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, напередодні, закупив і роздає своїм підопічним святкові продуктові набори.

Подарунки отримають 1,8 тис. осіб, які перебувають в установі на обслуговуванні. До святкового пакунку увійшли: цукор, пластівці вівсяні, гречка, рис, цукерки, напій кавовий, мед, родзинки, печиво та чай.

«Враховуючи поважний вік і стан здоров’я наших підопічних, пакунки по домівках розносять соціальні робітники територіального центру. Хочу підмітити, що ми систематично до відзначення релігійних чи державних свят намагаємось максимально охопити коло наших клієнтів і вшанувати їх чи подарунком, чи творчим заходом, адже розуміємо, що люди літнього віку чекають насамперед на увагу, аби відчувати себе учасниками суспільного життя», - каже директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Важливо повідомити! Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян наголошує, що львів’яни літнього віку, охочі брати участь в заходах дозвілля можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233 10 49.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: