Санкції ФІФА будуть пом’якшені, - експерт (відео)

У Львові відкрили мобільний музей Івана Павла ІІ

При застосуванні санкцій дисциплінарного комітету ФІФА збіглись інтереси дуже багатьох людей, які можуть бути зацікавлені у такому рішення. Тут збіглись і політичні, і футбольні інтереси.

Про це на прес-конференції у прес-центрі ТРК «Львів» повідомив голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Я переконаний, що після апеляції цей вердикт буде переглянутий і після зміни цього рішення також буде прийняте рішення Європейської асоціації, тоді ми побачимо, наскільки Європейська асоціація підтримала рішення ФІФА», - сказав експерт.

Він також наголосив, що проведення один-двох матчів Національної збірної команди України із футболу на стадіоні «Арена-Львів» не є вирішенням економічних проблем стадіону. «Для мене дуже важливе питання – це імідж міста і імідж самого стадіону «Арена-Львів», адже європейські та світові організації, які хочуть там проводити не тільки спортивні матчі, але й різноманітні заходи уже будуть дивитись із упередженням на цей стадіон, тобто ці заходи ставляться під сумнів», - сказав Грисьо.

Він також додав, що «люди, які приймали рішення ФІФА, не дуже ознайомлені із символами та героями України», але якщо це рішення призупинене, то це означає, що свідомі люди є і там.

«Вони розуміють, що якщо у Хорватії весь стадіон кричав «Убий серба», а рішення немає ніякого, то поодинокі дії окремих фанатів не можуть бути причиною того, щоб дискваліфікувати увесь стадіон на такий великий період часу», - відзначив експерт.

Він також висловив переконання, що рішення буде пом’якшене і воно залежатиме від того, чи потрапить Україна у фінальну частину Чемпіонату світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: