У Львові продовжуються політичні репресії

Політичні репресії у Львові в бік активістів та прихильників руху Автономний Опір та профспілковців із "Захисту Праці" сьогодні продовжились. З ранку, близько 6 години, до одного з активістів профспілки та учасника Автономного Опору прийшли міліціонери. З його слів, провели найбільш жорсткий обшук, порівняно з попередніми та вилучили електронні носії. Була показана ухвала суду, де написано, що обшук проведений у зв'язку з заявою ПОТЕРПІЛОГО Михальчишина Юрія Адріановича на нашого активіста. На разі активіст пройшов  допит  в Личаківському райвіділі міліції.

Нагадуємо, що 19 серпня вже були проведені аналогічні обшуки в двох квартирах по написанню паном "народним" депутатом заяви на людей, одна з яких є матірю  грудної дитини, яка виявляється, на думку депутата, могла вчинити проти нього погрозу вбивством.

Автономний опір та активісти профспілки "Захист Праці" переконані, що це наслідки нашої боротьби проти свободівсько-регіонівських забудов у Львові та спроби регіоналів та "свободівців" знищити незалежні та неконтрольовані політиками рухи.
На разі, крім тиску за допомогою репресивних органів, представники "партії, яку не можна критикувати" з оточення пана депутата Михальчишина постійно погрожують новими нападами на наших активістів та на майбутні акції: як наші, так і дружніх нам організацій, які підтримали нас в анти-забудовних кампаніях.

Профспілка "Захист Праці"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: