На Львівщині активно створюють нову політичну партію

Учора, 4 жовтня, відбулась презентація принципів та засад політичного об'єднання СИЛА ЛЮДЕЙ у місті Стрий на Львівщині

Ініціатори СИЛИ ЛЮДЕЙ продовжуюють шукати однодумців. На цей раз вони завітали до Стрия. Адже саме тут відбулась чергова презентація засад політичного об'єднання, нового як за принципами побудови політичної сили, так і за обличчями. Презентацію у Стрию провели члени тимчасового національного оргкомітету СИЛИ ЛЮДЕЙ — Орест Йосипчук, депутат Стрийської міськради, Віталій Ковтун, громадсько-політичний діяч зі Львова, Руслан Рохов громадсько-політичний діяч із Хмельницького, Микола Ковальчук, директор телерадіокомпанії “Перший кабельний” із Ужгорода, Олександр Солонтай, експрерт Інституту політичної освіти із Києва.

Зазначимо, що презентація відбулась у вигляді дружньої розмова із жителями Стрия. Представники СИЛИ ЛЮДЕЙ не лише розповідали про основні принципи та цінності об'єднання, такі як гідність, свобода, відповідальність, справедливість, відкритість, дієвість, солідарність, конкурентність, добробут, але й відверто відповідали на усі запитаня гостей презентації.

Орест Йосипчук розповів про те, що СИЛА ЛЮДЕЙ будується знизу догори. “Усі люди, які об'єднаються, а їх буде кілька тисяч, стануть засновниками нової політичної сили. В ній не буде одного лідера, а натомість буде багато лідерів. Таку силу не можливо буде продати чи захопити”, -- заявив він.

Жителі Стрия також дізнались про те, що вони теж можуть долучитись до творення ідеології нової політичної сили. ”Ми розставили акценти, маяки, в якому напрямі нам рухатись. При цьому, повноцінну ідеологічну платформу, повноцінну програму можна написати лише широким товариством. Коли ця програма буде написана не однією людиною, а кількома тисячами, то й усі її виконуватимуть. Ми всі буде рухатись в одному напрямку”, -- наголосив Віталій Ковтун.

Також зауважимо, що презитації СИЛИ ЛЮДЕЙ вже пройшли в усіх обласних центрах, тепер настала черга великих міст, а після цього ініціатори об'єднання поїдуть до містечок та сіл. Також уже розпочався процес створення оргкомітетів первинних осередків СИЛИ ЛЮДЕЙ. Нині у різних куточках України їх загалом вже створено близько 90, а один є і закордоном — у Вашингтоні (США). Щодня їх стає більше.

Зауважимо, що три осередки вже створено у Сихівському районі Львова та один у Новому Роздолі на Львівщині. На черзі сворення районних оргомітетів СИЛИ ЛЮДЕЙ. Після того, як осередки будуть створенні у третиниі районів Львівщини постане обласний оргкомітет. А після того, як обласні оркомітети з'являться у третині регіонів України, то у Києві відбудеться Установчий з'їзд нової політичної сили.

“Чим більше буде таких людей, які не просто споживають життя, а будують його, тим швидше інша колосальна частина нашого суспільства також почне діяти”, -- зауважив Микола Ковальчук.

Зазначимо, що в СИЛУ ЛЮДЕЙ не можуть вступати ті особи, які впродовж останніх десяти років знаходились при владі, зокрема були нардепами, президентами, міністрами, губернаторами, генпрокурорами, заступниками генпрокурора, суддями Конституційного суду України тощо. Таким чином ініціатори об'єднання розпочали політичну люстарцію.

Також одним із найважливіших основ творення нової політичної сили є її фінансова прозорість. Жоден олігарх не стоїть за СИЛОЮ ЛЮДЕЙ, і жоден не зможе її приватизувати. Фінасування об'єднання здійснують самі його члени. Кожен, хто вступає в об'єднання, сплачує одноразовий внесок у розмірі 3 % від своєї місячної зарплати (але не менше 30 грн), а потім щомісяця сплачує членські внески у розмірів 1 % від місячної зарплати (але не менше 10 грн). А інформацію про усі витрати, зокрема і про витрати на презентації СИЛИ ЛЮДЕЙ можна знайти на сайті -- http://sylalyudey.org/ .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: