Колодій привітав освітян області з професійним святом

Напередодні  Дня працівників освіти голова львівської обласної ради Петро Колодій привітав освітян області з професійним святом.

"Із щирою вдячністю згадуючи Вас, ми з шанобою схиляємо перед Вами голови за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість та знання, за любов до дітей і до рідного краю" – йдеться у привітанні.

"Без Вашої щоденної кропіткої праці неможливе існування розумної, самодостатньої особистості, яка є частиною нації і творить історію країни вже сьогодні" – наголосив Петро Колодій.

Також Петро Колодій побажав всім освітянам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, відчуття повноти і неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення та великих успіхів у такій благородній і почесній праці на благо майбутнього України.

Подаємо повний текст привітання

 

Вельмишановні освітяни!

Прийміть від Львівської обласної ради та від мене особисто найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята, яке в народі з любов’ю називають Днем учителя!

Усі ми – родом з дитинства. Кожен із нас – яке б місце зараз у суспільстві не посідав: чи хлібороб, чи продавець, чи лікар, а чи посадовець – завжди з величезною вдячністю згадує свого вчителя. І кожен з нас, з висоти прожитих років, неодмінно розуміє, що велике щастя – зустрітись у житті                з учителем мудрим і талановитим, який спроможний передати нам свої знання та вміння. Значно більше щастя – не розминутись з учителем доброзичливим і щирим, який виховає Людину. А для вчителя найбільше щастя – побачити у своїх учнях продовження себе.

Учитель проходить крізь час, а час – крізь нього ...

Дорогі наші вчителі!

Із щирою вдячністю згадуючи Вас, ми з шанобою схиляємо перед Вами голови за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість та знання, за любов до дітей і до рідного краю.

Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите молоде покоління пізнавати нове і завжди пам’ятати про те, якого ми роду.

Без Вашої щоденної кропіткої праці неможливе існування розумної, самодостатньої особистості, яка є частиною нації і творить історію країни вже сьогодні.

Хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.
Мудрі наші наставники!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, відчуття повноти і неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення та великих успіхів у такій благородній і почесній праці на благо майбутнього України.

Хай любов і вдячність Ваших вихованців додають Вам наснаги і натхнення!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: