Петро Колодій зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні Яною Зікмундовою

День Незалежності України – свято чи звичайний день, - опитування (відео)

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом  Королівства Бельгія в Україні Яною Зікмундовою. В зустрічі взяли участь заступник голови обласної ради Валерій П'ятак, член комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації обласної ради Орест Шейка, начальник управління з гуманітарних питань і зовнішніх зв'язків обласної ради Ірина Пукас, а також чоловік пані Посла Мануель Аренас та Почесний консул Королівства Бельгія у Львові Ярослав Гарцула.

Під час зустрічі Петро Колодій, зокрема, зазначив: "Під час зустрічей із європейським дипломатами, я завжди наголошую, що Об'єднання Європи ще не відбулося. Цей процес триває, бо Україна, яка без сумніву є Європою, ще не є в складі Об'єднаної Європи". Також Петро Колодій висловив переконання, що на саміті у Вільнюсі Україна підпише угоду про асоціацію з ЄС, а в недалекому майбутньому стане повноправним членом Європейської спільноти.

Окрім того, під час зустрічі обговорювалися питання пов'язані із залучення бельгійських інвестицій в економіку Львівської області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: